Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Ontmoet Shanna Wolbrink -
HR Consultant

“Iedereen hier heeft hetzelfde DNA: concreet, open en innovatief"

“Wat het werken hier zo leuk maakt? Vooral de fijne cultuur en de prettige samenwerking met collega’s. We gaan allemaal voor optimaal resultaat. In een omgeving waar ruimte is voor initiatief, waar je fouten mag maken en waardering krijgt voor wat je doet. Geweldig!”

Passie

“Wat me opvalt, is dat iedereen hier passie voor zijn vak heeft. Alle verschillende disciplines en ambities van medewerkers komen hier mooi samen. Hierdoor leer ik ook veel van anderen en dat vind ik een verrijking. Als team willen we een werkomgeving creëren waar mensen de ruimte krijgen om te experimenteren. Zo halen we alles eruit wat erin zit en komen we uiteindelijk tot het beste resultaat.”

Trots

“Wat ik het leukste vind? Als een opdracht geslaagd is. Dit kan iets kleins of iets groots zijn. Bijvoorbeeld de juiste kandidaat voor de juiste functie of het succesvol afronden van een HR-project. Als mijn werk bijdraagt aan het succes van Kaemingk, ben ik trots. Zo houd ik me bijvoorbeeld intensief bezig met employer branding en talentontwikkeling; heel belangrijk voor onze organisatie. Het is hard werken om de groei van het bedrijf te kunnen bijbenen, maar het geeft heel veel voldoening.”

Volgende stap

“We hebben continu zo’n tien tot vijftien vacatures. Er is hier dus nog genoeg te doen! Ik leer nog steeds iedere dag, gewoon door te doen en te durven. Organisatieontwikkeling gaat via mensontwikkeling. Als team HR liggen hier voor ons nog voldoende uitdagingen: een mooi vooruitzicht.”

Shanna Wolbrink

  • werkt bij Kaemingk sinds 2014
  • kan gelukkig worden van een leuk gesprek met een sollicitant
  • leert nog iedere dag

Bekijk mijn werkdag

Shanna Wolbrink

Shanna Wolbrink

HR Consultant