Ontmoet Shanna Wolbrink 
HR Consultant

Iedereen hier heeft hetzelfde DNA: resultaatgericht, open en innovatief

“Wat het werken hier zo leuk maakt? Vooral de positieve en open cultuur en de kansen voor persoonlijke groei. We gaan allemaal voor het beste resultaat. In een omgeving waar ruimte is voor initiatief, waar je fouten mag maken en waardering krijgt voor wat je doet.”

Passie

"Wat me opvalt, is dat iedereen hier passie voor zijn vak heeft. Ieder vanuit zijn eigen discipline en ambitie. We hebben oog voor talent en wat mensen drijft, we denken dus niet hokjes als het gaat om de inzet van mensen. Ik leer nog steeds iedere dag van collega’s en dat vind ik een verrijking. Als HR-team willen we een werkomgeving creëren waar mensen de ruimte krijgen om te experimenteren en gewoon te doen. Zo halen we alles eruit wat erin zit en komen we uiteindelijk tot het beste resultaat.”

Trots

“Wat ik het leukste vind? Als ik iets heb kunnen bijdragen. Dit kan iets ogenschijnlijks kleins zijn als een loopbaangesprek met een collega, maar ook iets groots als het succesvol afronden van een HR-project  .  Als mijn werk een positieve impact heeft op de organisatie en daardoor bijdraagt aan het succes van Kaemingk, ben ik trots. Zo houd ik me bijvoorbeeld intensief bezig met employer branding en talentontwikkeling; heel belangrijk voor onze organisatie. Het is hard werken om de groei van het bedrijf te kunnen bijbenen, maar het geeft heel veel voldoening.”

Volgende stap

“We hebben als HR – team nog voldoende ambities om het werken bij Kaemingk nog leuker te maken.” Daarnaast verandert de wereld om ons heen in snel tempo, stil staan is dus geen optie. Organisatieontwikkeling gaat via mensontwikkeling. Ons motto: “Elke dag een beetje beter.”

Shanna Wolbrink

  • werkt bij Kaemingk sinds 2014
  • wil graag iets wezenlijks kunnen bijdragen
  • leert nog iedere dag

Bekijk mijn werkdag

Shanna Wolbrink

Shanna Wolbrink

HR Consultant