Work hard, play hard

Hard werken doen we graag. Daar staat tegenover dat we ook heel goed een feestje kunnen bouwen. Van borrel tot grandioos eindejaarsfeest: het is altijd gezellig en het wordt altijd nét iets te laat.

Unieke Kaemingk-momenten

Uniek bij Kaemingk? Uniek zijn de feestjes en andere activiteiten die elk jaar op de planning staan!

Zomerborrel
De zomerborrel is één van die momenten die elke collega in zijn agenda heeft staan. Onder het genot van een hapje en drankje samen genieten van een top band. En ook het ideale moment om bij te praten met collega's en om de zomer in te luiden.

December feestmaand
December is een maand vol feestelijkheden, zeker bij Kaemingk. Allereerst de opening van de showroom! Deze maand beginnen we ook met een gezellig Sinterklaasfeest voor collega's en hun gezinnen.

Maar ons jaarlijkse kerstfeest is het absolute hoogtepunt. De directie blikt terug op de successen van het afgelopen jaar en we huldigen onze jubilarissen. Met lekker eten, drankjes en geweldige optredens, gaan de voetjes van de vloer! Een spetterende afsluiting van het jaar.

Kijkje in de showroom
De kerst showroom is onze grote trots. Daarom nodigen we collega's uit in de meivakantie met hun familie en vrienden een bezoekje aan de showroom te brengen.

Teambuildingsuitjes
Naast deze evenementen, organiseert elke afdeling ook zijn eigen teamuitje om de teamspirit erin te houden en de onderlinge banden te versterken.

Kortom, er is altijd wel iets om naar uit te kijken bij Kaemingk! We geloven dat deze evenementen een essentieel onderdeel zijn van onze bedrijfscultuur en bijdragen aan een positieve en inclusieve werkomgeving.

Unieke Kaemingk-momenten
Foto band
marketing teamuitje2
BB4I6430
20230426_142525
Work hard, play hard

Werken bij Kaemingk

_MG_0496
IMG-20230520-WA0013
_MG_1142
DJI_0717
IMG_3046
_MG_0775

Meedoen aan sportevenementen

Ook leuk is dat er veel momenten zijn om samen met collega’s te sporten (hardlopen, tennissen, wielrennen, beachvolleyballen en darten) én dat je mee kunt doen aan de Super11; onze eigen voetbalpool. In de logistiek worden o.a. darttoernooien en tafeltennistoernooien georganiseerd en leuke activiteiten in de pauze, denk aan tafeltennis, sjoelen, of een wedstrijdje aan de voetbaltafel. Ieder jaar doen we ook mee aan de Gerard ter Broke loop in Aalten.

Meedoen aan sportevenementen