Onze kernwaarden en jouw talent.
Kom ons versterken met jouw talent?

Jij hebt je eigen talent. En iets wezenlijks waar je in uitblinkt. Niet iedereen kan altijd over alle waarden beschikken. Gelukkig is niet iedereen hetzelfde. Dat verschil maakt ons team juist zo sterk. Ook als je je niet herkent in alle kernwaarden, kun je nog steeds erg goed bij ons passen.

Jouw eigen unieke talent is de basis en bepaalt jouw toegevoegde waarde

Talent, dat is iets van jezelf. Iets waar je bijzonder goed in bent. Dat is de basis-kernwaarde waarmee jij van toegevoegde waarde bent binnen Kaemingk. Doen, open, innovatief en inspirerend zijn de andere kernwaarden die dat talent versterken.

Grafiek: Kernwaarden van Kaemingk - Doen, Open, Inspireren, Innovatief & Talent

Talent:

Jouw talent. Doen waar we goed in zijn. Jij doet waar jij goed in bent! Wij zien jouw talent en stimuleren je om dit talent te benutten en verder te ontwikkelen.

Doen:

We gaan aan de slag, tonen lef, durven fouten te maken. Met een praktische instelling die leidt tot het snelste resultaat. Wij gebruiken ons gezonde verstand. Proberen moeilijke zaken eenvoudig en simpel te maken. Gewoon doen!

Open:

Onze medewerkers hebben een wijde blik en zijn nieuwsgierig. Staan open voor elkaar, voor nieuwe opvattingen en ervaringen. Het is juist prettig dat de wereld niet stilstaat. Wij helpen elkaar en zijn transparant.

Innovatief:

Om de meeste toegevoegde waarde te brengen, lopen wij altijd voorop. We blijven continu ons blikveld verruimen. En we kijken naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Dit zit in ons. Onze innovatieve medewerkers willen het steeds iets slimmer en beter doen.

Inspirerend:

Wij willen anderen prikkelen. Met een duidelijke creatieve achtergrond. Om te kunnen onderscheiden. Om altijd te kunnen verrassen. Onszelf en onze uitdagende klanten, leveranciers en collega’s.

Talent

Jouw talent. Doen waar we goed in zijn. Jij doet waar jij goed in bent! Wij zien jouw talent en stimuleren je om dit talent te benutten en verder te ontwikkelen.

Doen

Doen

Open

Open

Innovatief

Innovatief

Inspirerend

Inspirerend

Begint het na het lezen van deze kernwaarden te kriebelen?

We komen graag met jou in contact!

Klik hier voor een open sollicitatie