Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Ontmoet Barbara Weremko 
Combitruck-, heftruck- en reachtruckchauffeur

Hier krijg ik veel meer kansen!

Barbara komt uit Polen en woont nu drie jaar in Duitsland. Via het uitzendbureau kwam ze bij Kaemingk te werken. Dit beviel haar meteen goed – ons ook trouwens! Daarom kreeg ze na vijf maanden een contract en inmiddels werkt ze alweer bijna een jaar bij ons in de logistiek.
“Ik ben heel flexibel in mijn werk en pak graag verschillende dingen aan”, vertelt Barbara. “Ik begon op mijn eerste werkdag met de handscanner, maar kreeg meteen al te horen: ‘Wil je iets anders doen, laat het dan vooral weten’. Na drie dagen heb ik dat gedaan en inmiddels ben ik op meer plekken inzetbaar. Zo heb ik geleerd om op de combitruck, reachtruck en heftruck te rijden, wat ik ontzettend leuk vind om te doen.” En volgens haar collega’s heeft ze er ook echt talent voor.

Extra cursussen

Omdat Barbara zo leergierig is, heeft ze ook een EHBO- en BHV-cursus gevolgd. En hoewel ze zich binnen Kaemingk prima in het Engels kan redden, staat een cursus Nederlands ook nog op de planning. “Hier heb ik nu nog geen tijd voor, omdat ik bezig ben met een IT-opleiding die al mijn aandacht vraagt. Maar het gaat er zeker van komen! Wat trouwens ook mooi is, is dat Kaemingk ervoor openstaat om mij werkervaring op IT-vlak te laten opdoen.”

Doen wat je leuk vindt

“Je krijgt hier zoveel kansen! Ik heb ook een tijdje bij een ander bedrijf gewerkt, maar daar mocht ik maar op één plek staan. Bovendien weigerden veel collega’s Engels te praten en was de werkdruk enorm, dus ik was daar niet gelukkig. Hier bij Kaemingk is iedereen behulpzaam, voel je geen druk en kun je je vleugels uitslaan. Er zijn mogelijkheden genoeg en als je wat anders wilt, krijg je de kans het te proberen. Je kan hier doen wat je echt leuk vindt.”

Persoonlijke aandacht

Barbara is erg te spreken over de werksfeer: “Iedereen is bereid je te helpen en er is altijd persoonlijke aandacht voor je, bijvoorbeeld als je je dag niet hebt. Heel fijn is dat. Ook dat Kaemingk zo goed voor de medewerkers zorgt. Je krijgt af en toe een cadeautje, regelmatig een gezonde lunch en er ligt altijd fruit voor je klaar in de kantine. De onderlinge communicatie gaat ook goed: iedereen spreekt Engels en ik merk niet dat er cultuurverschillen zijn. Het gaat allemaal prima samen. Je kunt hier groeien en je ambities waarmaken. Zo werd ik laatst gevraagd of ik teamleider wilde worden in een andere hal. Een mooie stap, maar dit wil ik alleen in mijn ‘eigen hal’ waar ik de weg weet en alles ken. Echt fijn dat je hier zoveel mogelijkheden krijgt!”

Barbara Weremko

  • houdt van afwisseling in haar werk
  • is competitief ingesteld en wil graag de beste zijn
  • heeft volgens collega’s talent voor rijden op de combi- en heftruck

Bekijk mijn werkdag

Barbara Weremko

Barbara Weremko

Combitruck-, heftruck- en reachtruckchauffeur