Veelgestelde vragen

...en alle antwoorden.

Solliciteren

Onderaan de vacature pagina vind je stap voor stap de sollicitatieprocedure. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Onze eerste voorkeur gaat uit naar kandidaten die zo goed mogelijk voldoen aan de gestelde eisen in de vacaturetekst. Als je de gevraagde kennis (nog) niet helemaal beheerst maar wel denkt over de juiste competenties te beschikken, mag je natuurlijk altijd solliciteren.

Zolang de vacature op de website staat kun je je sollicitatie versturen.

Wat leuk dat je bij ons hebt gesolliciteerd. Wanneer je via onze website hebt gesolliciteerd en een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen, streven we er naar je binnen 10 werkdagen een reactie te sturen. Na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je niets hebben ontvangen vergeet dan niet om je spambox te controleren.

Per februari en september van elk jaar bieden diverse afdelingen afstudeer- en stageplaatsen aan. De vacatures worden rond eind mei en eind oktober online geplaatst. Staat hier geen passende stage bij? Stuur dan een open sollicitatie naar personeel@kaemingk.com, wie weet kunnen we je alsnog aan een (afstudeer)stage helpen.

Als je niet kunt op de afgesproken datum of toch afziet van het sollicitatiegesprek, kun je rechtstreeks contact opnemen met de persoon met wie je het gesprek hebt ingepland.

Ja, je kunt een open sollicitatie sturen indien er op de website geen passende vacature voor je bij staat maar je toch graag je interesse kenbaar wil maken. We raden je in dat geval ook aan een job alert in te stellen, zodat je geïnformeerd wordt als er een passende vacature vrijkomt.

Ja, het is mogelijk om op meerdere vacatures tegelijk te solliciteren.

Op de ‘werken bij Kaemingk’ site staan alle openstaande vacatures gepubliceerd. Als je geen geschikte vacature vindt betekent dit dat deze is vervuld of tijdelijk van de website gehaald is vanwege de vele reacties of omdat er al gesprekken gevoerd worden. Door een job alert in te stellen blijf je altijd op de hoogte en mis je geen vacature!

Je kunt contact opnemen met de afdeling HR, te bereiken op telefoonnummer 0543-498800 of via personeel@kaemingk.com. Wij zorgen ervoor dat je antwoord krijgt op al je vragen.

Als je je sollicitatie hebt verstuurd, sturen we je direct een e-mailbevestiging op het e-mailadres waarmee je hebt gesolliciteerd.

Je kunt solliciteren via de ‘Solliciteer op deze functie’- knop die je ziet bij een vacature of door naar onderen te scrollen op de pagina. Vergeet niet om je motivatie en CV te uploaden en in te dienen bij je sollicitatie. Je zal via de mail een bevestiging van je sollicitatie ontvangen (let op: het kan zijn dat deze in je spambox terecht komt).

Werken bij Kaemingk

Als je eenmaal bij ons werkt, vinden we het belangrijk dat je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Daarom bieden wij een uitgebreide keuze aan trainingen en ontwikkelingsprogramma’s aan. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte kijken we hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.

Voor informatie over arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met de afdeling HR op telefoonnummer 0543-498800 of via personeel@kaemingk.com.

Ja, wij werken nauw samen met een aantal bureaus. Zij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden binnen Kaemingk en kunnen jou van de juiste informatie voorzien.

Algemeen

Kaemingk bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of worden verwerkt. Lees voor een uitgebreide toelichting onze privacy verklaring via de link onderaan de pagina.

Als je geen passende vacature kunt vinden, kun je je aanmelden voor de job alert. Je vult dan je gegevens en voorkeuren in zodat wij je direct een bericht kunnen sturen als we een passende vacature voor je hebben.

Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!

Vragen over vacatures?

Neem contact met ons op via personeel@kaemingk.com.

Meer contactgegevens