Kaemingk houdt je vitaal,

zodat jij je talenten nog verder kunt ontwikkelen

Hard werken doen we graag bij Kaemingk. Als werkgever stoppen we tijd en energie in jouw talenten, net zoals jij je sterk maakt voor jouw ambities en carrière. En zeg nou zelf: je werkt het lekkerst als je gezond bent, wanneer je je goed voelt en een gezonde werk-privé-balans hebt. Met voldoende tijd en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Fijn voor jezelf, maar ook voor je collega’s en natuurlijk je werkgever. Vitaal zijn – zowel fysiek als mentaal – vinden we dan ook heel belangrijk. Daarom hebben we ons eigen vitaliteitsprogramma in het leven geroepen: Kaemingk Fit for all seasons.

Fit for all seasons

Het vitaliteitsprogramma bestaat uit verschillende onderdelen, waarmee we jou als medewerker informeren, inspireren en motiveren als het gaat om gezond leven. Zo bieden we vier seizoenen vol sportieve, inspirerende en uitdagende activiteiten. Van lunchlezingen en wandeldagen tot en met onze fiets-naar-je-werk-dag en een heuse zeskamp. We organiseren zelf van alles, maar ook ambassadeurs vanuit het hele bedrijf verzorgen verrassende activiteiten. Zo kun je intern yoga- en karatelessen volgen, of kiezen voor een mindful walk met collega’s in het bos. En om je nog wat extra te triggeren, dagen we elkaar uit tijdens diverse challenges en workouts.

Fit for all seasons

Vier vitaliteitspijlers

De basis van Kaemingk Fit for all seasons bestaat uit de volgende vier vitaliteitspijlers:

Mentale weerbaarheid

Mentale weerbaarheid

Rust en herstel

Rust en herstel

Voeding

Voeding

Fysieke activiteiten

Fysieke activiteiten

appel
Kaemingk workshop
sup
Gerard Tebroke Memorialloop
Beachvolleybal
Fit for all seasons!

Vitaliteitsprogramma

kramp

Workshops en vitaliteitsmarkt

Ook organiseren we regelmatig workshops, bijvoorbeeld over hoe je de lekkerste gerechten bereidt voor de feestdagen en hoe je goed eet en voldoende slaapt als je in ploegendienst werkt. Op de vitaliteitsmarkt laten we je voelen hoe het is om dertig jaar ouder te zijn, kun je je eigen smoothies maken, genieten van een ontspannen stoelmassage en een hardloopanalyse laten maken. En wat dacht je van de online health check en de ijsbadchallenge, waarmee je kunt laten zien dat je echt cool bent? Talloze originele en laagdrempelige manieren om met alle collega’s te werken aan gezond, vitaal en productief ouder worden – en daar hebben we allemaal profijt van!  

Workshops en vitaliteitsmarkt

Lekker in je vel, gezond in je hoofd

Fysiek gezond zijn, goed eten en lekker bewegen is key. Maar ook je mentale gezondheid is ontzettend belangrijk. Daarom besteden we ook aandacht aan een goede mindset. Dit doen we bijvoorbeeld met workshops over het fit en scherp houden van je brein, praktische handvatten om werkdruk op een gezonde manier het hoofd te bieden en de positief-denken-challenge. Voldoende stof tot nadenken, oefeningen en uitdagingen, zodat jij het hele jaar door kunt werken aan de beste versie van jezelf. 

Lekker in je vel, gezond in je hoofd

Extra aandacht voor welzijn met de coachdesk

Om ervoor te zorgen dat je gelukkiger bent in je werk én met wie je bent, is de coachdesk in het leven geroepen. Als medewerker binnen Kaemingk kun je hier terecht voor professionele coaching op maat, om te werken aan jouw persoonlijke doelen. Het creëren van een betere balans tussen werk en privéleven bijvoorbeeld. Of door minder perfectionistisch te zijn of juist beter samen te werken met collega’s. 

Extra aandacht voor welzijn  met de coachdesk