Leer & ontwikkel bij Kaemingk

Wij geven jou graag die kans!

Onze ambities zijn groot en daarvoor hebben we medewerkers nodig die het elke dag een beetje beter willen doen. Leren en ontwikkelen vormt een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Omdat de leerbehoefte voor iedereen anders is houden we bij Kaemingk van keuzemogelijkheden. Uiteraard bieden we trainingen en workshops aan voor vaardigheden die noodzakelijk zijn om je functie uit te oefenen. Daaromheen ben je vrij om zelf keuzes te maken op basis van je persoonlijke ontwikkelbehoefte. Bij Kaemingk is iedere medewerker persoonlijk leider van zijn loopbaan en ontwikkeling.

Leervormen

Iedereen die iets nieuw leert, heeft zijn eigen unieke manier van leren. Ga jij graag direct aan de slag dan zorgen wij ervoor dat jij gelijk je handen uit de mouwen kunt steken en kunt experimenteren. Leer je liever door te kijken en te analyseren hoe iets werkt? Dan zorgen wij voor een buddy die je wegwijs maakt en het voor kan doen. We bieden leerstof zoveel mogelijk in verschillende vormen aan. Zo zijn er  e-learning programma's over cyber security en logistieke veiligheid, wordt er kennis gedeeld via SharePoint, zijn er verschillende werkgroepen en projecten waar je aan kunt bijdragen en leren collega's van elkaar door onder andere workshops en intervisie.

Wat kun je zoal verwachten:

  • Na een warm welkom door je team, word je wegwijs gemaakt binnen de organisatie. Je krijgt toegang tot allemaal handige informatie en ontmoet de collega's waar je mee gaat samenwerken.
  • Afhankelijk van je functie worden er diverse trainingen en workshops aangeboden om de benodigde vaardigheden onder de knie te krijgen.  Zo hebben we verschillende Academy's voor en door collega's georganiseerd en is er training on the job.
  • Om ervoor te zorgen dat iedereen het bedrijfsproces snapt worden er meerdere keren per jaar introductiedagen georganiseerd. In anderhalve dag nemen jouw collega's je mee door alle verschillende bedrijfsonderdelen. Niet alleen door te vertellen maar ook door te laten zien én ervaren. Erg leuk want je ontmoet ook direct anderen 'nieuwe' collega's.
  • Ook nadat je 'geland' bent bij Kaemingk is het belangrijk je te blijven ontwikkelen. Afhankelijk van je ambities zijn er tal van mogelijkheden, zo is het mogelijk bij te dragen aan een werk- of projectgroep, samen met een coach te werken aan je persoonlijke leerdoelen of beroepsgerichte kennis te vergroten door een training te volgen.

Wist je dat we ook een
Talentprogramma hebben?

Wil je meer weten? Ontdek dan ons talentenprogramma, werken aan persoonlijke ontwikkeling.