Ontmoet Liz Heutinck 
Binnendienstmedewerker

Er is zoveel te doen, je raakt hier niet gauw uitgekeken

In november 2021 kwam Liz enthousiast bij ons binnen, met haar hbo-diploma internationaal hotelmanagement op zak en horeca-ervaring op haar cv. Een heel andere tak van sport, maar toch ziet Liz overeenkomsten: “Veel contact met mensen, hulp bieden en zorgen voor tevreden klanten. Gastvrijheid is helemaal mijn ding!”

Extra glimlach

Liz werkt bij de afdeling UK en Ierland, is verantwoordelijk voor haar eigen klantenpakket en werkt nauw samen met onze verkopers. Elke klant vraagt om een andere benadering, weet ze. En als echt mensenmens, met een natuurlijke nieuwsgierigheid, voelt Liz prima aan hoe ze klanten het beste kan ondersteunen. Haar open houding en het feit dat ze niet verlegen is, helpen hierbij. Haar grootste talent? “Initiatief nemen, op mensen af stappen en doorpakken. En complexe dingen niet uit de weg gaan. Sterker nog: ik hou wel van een uitdaging, grijp alles aan en zet me voor anderen in. Voor klanten én collega’s. Door net dat stapje extra te zetten, zorg je voor een extra glimlach. En die zie ik graag!”

Meedenken over efficiënt werken

“Ik voel me hier echt thuis”, vertelt Liz. “Alsof ik hier al veel langer werk. Mede hierdoor voel ik me ook vrij om mee te denken over verbeteringen binnen Kaemingk, bijvoorbeeld als het gaat om efficiënter werken. Helpen om de organisatie naar een hoger level te tillen, is zeker aan mij besteed. Fijn dat dit hier kan! Kaemingk is een platte organisatie waar je plannen ook echt worden gehoord en – waar mogelijk – omgezet in actie.”

De voordelen van een groot bedrijf

Je hebt hier dus echt inspraak, ondanks de grootte van de organisatie. Liz: “Die grootte merk je eigenlijk niet, omdat je zoveel mensen kent en de lijntjes kort zijn. En een groot bedrijf heeft volop voordelen: je hebt veel collega’s van wie je kunt leren en die je inspireren. Bovendien kun je – als je op zoek bent naar meer uitdaging – kijken naar de mogelijkheden binnen andere afdelingen. Je raakt hier niet gauw uitgekeken! Dat geldt ook voor de showroom trouwens. Het is elke keer weer een feest om de nieuwe collectie te bewonderen. De producten die we verkopen, spreken me heel erg aan. Dit maakt het makkelijker om ze te verkopen én het is ontzettend leuk als je ze later tegenkomt in een winkel. Dan voel ik me echt trots.”

Liz Heutinck

  • kwam uit de horeca en zit nu helemaal op haar plek bij Kaemingk
  • heeft volop ambities
  • wordt blij van de verschillende culturen en talen binnen ons bedrijf

Bekijk mijn werkdag

Liz Heutinck

Liz Heutinck

Binnendienstmedewerker