Ontmoet Sharon Kroesen 
Internationaal commercieel talent

Dit traject is ontzéttend leuk en leerzaam

Ontdekken waar jouw kwaliteiten en interesses liggen? Dat kan in ons commercieel talentprogramma. Je werkt dan een jaar op twee verschillende afdelingen binnen Kaemingk en volgt salestrainingen en workshops om jezelf verder te ontwikkelen. Je leert onder meer je commerciële vaardigheden vergroten, constructief samenwerken en effectief communiceren. Zo doe je in korte tijd een schat aan kennis en ervaring op én haal je op een leuke en leerzame manier het beste uit jezelf. Na dit jaar bekijken we samen welke afdeling binnen Kaemingk het beste bij jou past.

Ervaring opdoen

Sharon Kroesen is afgestudeerd aan de hogere hotelschool en volgt ons commercieel talentprogramma. “Ik heb er bewust voor gekozen om het bedrijfsleven in te gaan.”, vertelt ze. “En waar kan ik beter commerciële ervaring opdoen dan bij Kaemingk? Wie weet, ga ik ooit nog een horecagelegenheid beginnen. Maar nu vind ik het hier veel te leuk!”

Vakantiewerk

“Ik kende dit bedrijf al omdat ik hier op mijn zeventiende vakantiewerk heb gedaan: karton rapen. Dat hield ik vrij snel voor gezien, maar toen ik vorig jaar hoorde over het commercieel talentprogramma, was ik meteen enthousiast. Bij de eerste kennismaking was de directeur aanwezig, dat vond ik bijzonder. Het was een heel leuk en informeel gesprek.”

Doelen stellen

Sharon heeft er al een half jaar op de afdeling verkoop op zitten en is nu overgestapt naar inkoop voor deel twee van het programma. “Dit traject is heel leerzaam: je leert doelen stellen en reflecteren. En je neemt de kennis en ervaring die je opdoet, mee naar je werkplek. Het fijne is: je voelt je meteen heel welkom. Ondanks de dynamiek maakt iedereen tijd voor je.”

Meteen meedraaien

“Binnen Kaemingk is superveel mogelijk, maar je moet er wel zelf wat voor doen. Het wordt je niet aangereikt. Zo moet je de overstap naar een andere afdeling zelf regelen, inclusief werkplek. Daar draai je dan meteen mee en krijg je direct eigen verantwoordelijkheden. Snel aanpassen dus, maar daar leer je ontzettend veel van!”

Sharon Kroesen

  • volgt het commercieel talentprogramma
  • is niet bang voor uitdagingen
  • heeft net een contract voor junior inkoper getekend

Bekijk mijn werkdag

Sharon Kroesen

Sharon Kroesen

Internationaal commercieel talent