Ontmoet Noëlle Roelofsen 
Interieurverzorgster

Dit is zulk leuk werk in zo’n mooie omgeving, hier wil ik niet meer weg!

Bij Kaemingk draait alles om presentatie. Een schone werkomgeving is dan ook essentieel. Op het hoofdkantoor en in de hallen garandeert een team van elf vaste interieurverzorg(‌st)ers dat de showrooms (en natuurlijk alle werkplekken, de keukens en de toiletten) elke dag schoon en stofvrij zijn. In de drukke periodes schakelen we extra hulp in.

Eén van de vaste medewerkers is Noëlle Roelofsen, die eigenlijk voor pedagogisch medewerker studeerde. Zij is helemaal op haar plek in deze functie, ook al komt ze regelmatig bedolven onder de glitters thuis.

Eigen afdeling

Het team werkt elke doordeweekse dag van 16.00 tot 20.00 uur en ’s ochtends in de logistieke hallen. Noëlle: “Iedereen heeft zijn eigen afdeling. Is het ergens extra druk of is iemand ziek of met vakantie, dan helpen we elkaar. Zelf werk ik nu in de showroom: de mooiste plek van heel Kaemingk! Ik kijk hier elke dag mijn ogen uit en doe meteen inspiratie op voor thuis.”

Waardering

“Ik maak zelf ‘mijn’ themakamers schoon en de andere collega’s reinigen de overige themakamers, het bomenbos en de afdeling verlichting. Samen doen we het zitplein. Het is hier gezellig, de sfeer is heel goed en je doet – dankzij de gasten uit zoveel verschillende landen – meteen wat extra talenkennis op. Ik kan al groeten en dag zeggen in veel verschillende talen. Wat ook plezierig is, is dat ons werk echt wordt gewaardeerd. Fijn, want het moet er elke dag tiptop uitzien!”

Gek op poetsen

“Dankzij een vast contract heb ik een vast inkomen, ik werk op vaste tijden en bouw pensioen op: ideaal. Vlak voor de oplevering van een nieuwe showroom is het hectisch en werken we meer, maar ik doe het altijd met plezier. Ik ben dol op poetsen én op decoratie, dus dit is de perfecte baan voor mij. Ik wil hier niet meer weg!”

Noëlle Roelofsen

  • werkt bij Kaemingk sinds 2018
  • studeerde voor pedagogisch medewerker maar is erg blij met deze baan
  • is dól op decoratie

Noëlle Roelofsen

Noëlle Roelofsen

Interieurverzorgster