Ontmoet Mendy Reukers 
Accountmanager

Iedere periode ben je met iets anders bezig, daar krijg ik heel veel energie van

Toen ze in september 2014 bij Kaemingk kwam werken, stond er ‘binnendienst’ op haar visitekaartje. In de jaren erna is Mendy Reukers doorgegroeid naar de functie van accountmanager voor de afdeling Frankrijk. Ze heeft haar eigen klantenpakket en zorgt – samen met de binnendienst – voor vrijwel al het klantcontact. Van het showroombezoek en contractonderhandelingen tot en met de uitleveringen.

In teamverband werken aan successen

Mendy is ook betrokken bij afdelingsoverkoepelende projecten, zoals de ontwikkeling van een online platform met een digitale showroom en bijpassende offertetool. “Dat is het mooie van een platte organisatie als Kaemingk”, vindt ze. “De korte lijnen met andere afdelingen zorgen ervoor dat het samenwerken met collega’s heel plezierig is. Het is commercieel en iedereen heeft eigen verantwoordelijkheden, maar we inspireren elkaar en brengen elkaar op nieuwe ideeën. We realiseren onze successen echt in teamverband, in een heel fijne werksfeer. Een mooie wisselwerking, ook met onze klanten trouwens. En wat is er dan leuker dan die successen met elkaar te vieren?”

Van binnen- naar buitendienst

Vóór haar Kaemingk-carrière studeerde Mendy aan de hogere hotelschool. Met een bachelor business administration op zak én een half jaar stage-ervaring in Frankrijk, vond ze bij ons een mooie baan. Ze begon op de binnendienst bij Kaemingk, op de afdeling Frankrijk, en mocht al snel een taalcursus in Vught volgen om haar Frans te verbeteren. “Na een paar jaar kon ik de overstap maken naar de buitendienst, met meer verdieping in de commerciële richting. Mijn ervaring bij de binnendienst kwam hier goed van pas!”

Nieuwe energie

Mendy’s talenten liggen vooral op het commerciële vlak, maar ze is ook erg georganiseerd en analytisch goed. “Een mooie basis om – met de talenten van collega’s – onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn”, vertelt ze. “En ik vind het een uitdaging dat we elke periode ergens anders mee bezig zijn. De collecties veranderen en je gaat van showroombezoeken, beurzen en projecten over naar de uitlevering, om daarna nieuwe plannen te maken voor het jaar erop. Het wordt nooit saai of eentonig en ik krijg steeds weer nieuwe energie. Ook van de reizen die ik maak en de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Ik heb hier alles wat ik zoek in een leuke baan!”

Mendy Reukers

  • houdt erg van de Franse taal en volgde via Kaemingk een taalcursus
  • switchte van de binnen- naar de buitendienst
  • is érg blij met de fijne samenwerking met haar collega’s

Bekijk mijn werkdag

Mendy Reukers

Mendy Reukers

Accountmanager