Ontmoet Bram Eppingbroek 
Trainee business & ICT

Er zijn hier tal van mogelijkheden om werkervaring op te doen

Net afgestudeerd en nog een beetje zoekende naar welke functie het beste bij je past? Kies voor een traineeship bij Kaemingk! Dan doe je kennis en werkervaring op, leer je waar je interesses liggen én jezelf verder ontwikkelen. Bram Eppingbroek ging je voor. Hij volgt het traineeship business & ICT. “Dit sprak me meteen aan”, vertelt hij enthousiast. “Ik heb technische bedrijfskunde gestudeerd, maar wist niet goed wat ik kon gaan doen en welke richting ik op wilde, dus dit is een ideale manier om daar achter te komen.”

Veel zelf invullen

Samen met andere leden van een projectteam bekijkt Bram waar het binnen Kaemingk beter, sneller en slimmer kan. “Hoe kan iedereen zo goed en makkelijk mogelijk werken, daar draait het om. Dit betekent informatie ophalen, dingen uitzoeken, samenvoegen en plannen maken. Een overkoepelende rol tussen verschillende afdelingen. Het is een nieuwe functie en hierin krijg ik veel vrijheid, dat bevalt me prima. Ik word uiteraard wel een beetje gestuurd, maar mag veel zelf invullen. Heel leuk en leerzaam.”

Open sfeer

“Het is fijn dat iedereen je hier wil helpen als je een vraag hebt of ergens tegenaan loopt. De sfeer is heel open en iedereen neemt de tijd voor je. Dat werkt heel prettig. Vooral de grootte van Kaemingk trok me aan, en het is nog groter dan ik dacht. De eerste dagen was ik echt overdonderd. Toch is het heel gezellig, het doet niet massaal aan. Zelfs de directeur kent je. De platte organisatiestructuur werkt hierin ook mee. Dat is de kracht van Kaemingk.”

Initiatief nemen

“Kaemingk is een mooi bedrijf om voor te werken, met veel mogelijkheden om werkervaring op te doen, veel leeftijdsgenoten én een mooi salaris. Het is wel goed om te weten dat je zelf initiatief moet nemen en je mond moet durven opentrekken, anders kom je denk ik niet ver. Ook moet je sociaal en stressbestendig zijn. Past dit bij je? Dan zit je hier perfect op je plek.”

Bram Eppingbroek

  • studeerde technische bedrijfskunde
  • is binnen Kaemingk de eerste trainee business & ICT
  • is vooral blij met de vrijheid die hij in deze rol heeft

Bekijk mijn werkdag

Bram Eppingbroek

Bram Eppingbroek

Trainee business & ICT