Ontmoet Cheryl N'Gongui 
Junior accountmanager verkoop Frankrijk

Kaemingk heeft in mij geïnvesteerd, dat gaf vertrouwen én energie

Cheryl kijkt graag over grenzen heen. Zo deed ze een internationale studie en woonde en werkte ze een tijd in de VS. Sinds 2017 werkt Cheryl bij Kaemingk. Eerst als commerciële binnendienstmedewerker voor de UK en sinds kort als junior accountmanager voor Frankrijk. “Ik heb graag persoonlijk contact met klanten en breng mijn tijd het liefst door in de showroom. Daarnaast had ik behoefte aan meer verantwoordelijkheid en vind ik het leuk om te reizen, bijvoorbeeld voor een beurs of een klantbezoek. Toen ik dit intern kenbaar maakte, werd gekeken of er binnen Kaemingk vacatures waren die beter bij mij zouden passen.”

Support

Cheryl: “Mijn leidinggevende wees mij op de vacature bij de afdeling Frankrijk. Dat bleek een goede match, ook al beheerste ik de taal nog niet zo goed. Mijn enige ervaring met Frans had ik op de middelbare school. Ik heb wel altijd een liefde voor talen gehad en ben gemotiveerd om te leren. Gelukkig is daar bij Kaemingk ruimte voor, bijvoorbeeld door het volgen van een thuisstudie of een taalcursus bij de nonnen in Vught. Vooral die cursus is een echte aanrader. Ik kreeg daar een-op-een les en sprak de hele week Frans. Dat was intensief, maar ook ontzettend leerzaam. Door die ervaring, en de support van mijn collega’s, kon ik direct aan de slag op kantoor en met klanten in de showroom. Daarnaast volg ik op dit moment een sales-training. Fantastisch toch?”

Vertrouwen

“Mijn Frans is flink verbeterd, maar natuurlijk nog niet foutloos. Dat is gelukkig ook niet erg: fouten maken mag. Ik vind het geweldig dat ik de kans heb gekregen om me in het Frans te verdiepen en mijn commerciële vaardigheden te benutten. Kaemingk heeft in mij geïnvesteerd, dat gaf vertrouwen én energie. Het is hard werken, maar ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. Deze functie past echt bij mij.”

Uniek

“Het leukste aan Kaemingk? Dat het hier zo internationaal is. Je hoort zóveel talen om je heen: Engels, Deens, Italiaans… Kerst is magisch en we hebben een geweldige voorjaarscollectie. De productgroepen vervelen nooit. Dit is een dynamisch bedrijf met een fijne, open sfeer, veel mogelijkheden en ruimte voor groei. Uniek in zijn soort. Echt een bedrijf om trots op te zijn!”

Cheryl N’Gongui

  • is geïnteresseerd in verschillende talen en culturen
  • stapte over van de binnendienst UK naar verkoop Frankrijk
  • verbleef een week bij een taalinstituut in Vught om beter Frans te leren

Bekijk mijn werkdag

Cheryl N'Gongui

Cheryl N'Gongui

Junior accountmanager verkoop Frankrijk