Ontmoet Rico Lankheet 
Coördinator Servicedesk ICT

Een lekker brede functie, waarin ik me helemaal thuis voel

“Collega’s die problemen hebben met bijvoorbeeld hun computer of smartphone, probeer ik binnen vijftien minuten te helpen met een oplossing. De klok tikt! Daarnaast vervul ik een coördinerende rol binnen de Servicedesk ICT en vorm ik de schakel met de teams Infrastructuur, Applicatie en Informatie. Ideaal, want zelf wil ik doorgroeien naar een functie binnen het team Infrastructuur. Door als schakel te fungeren, weet ik welke problemen er spelen, kan ik verbanden leggen en met de teams meedenken over oplossingen. Het veranderen van procedures bijvoorbeeld. Ook houd ik me bezig met het beheer van het securitysysteem en de externe toegang voor consultants van onze ICT dienstverleners. Een lekker brede functie dus, waarin ik me helemaal thuis voel.”

Taken

“Een groot deel van de dag ben ik druk met het ticketsysteem: het oplossen van problemen op met name technisch vlak. Van collega’s die hun wachtwoord willen veranderen of een nieuw toetsenbord nodig hebben tot contact met ICT dienstverleners waar we mee samenwerken. Bijvoorbeeld omdat hun systeem bepaalde instellingen kent waar onze apparatuur aan moet voldoen. Het gaat om problemen die binnen een minuut op te lossen zijn, maar ook om zaken die dagen research vereisen. Mooie uitdagingen, waar ik elke dag van leer. Ik moet snel kunnen schakelen en goed kunnen plannen: wat is nú het belangrijkst? Dynamisch en uitdagend, daar hou ik van.”

Hecht team

“Onze afdeling bestaat uit een hecht team van specialisten met wie het prettig samenwerken is. We groeien nog steeds, maar gelukkig mogen we meebepalen welke nieuwe collega’s worden aangenomen: denken wij dat iemand binnen ons team zou passen? Onze mening wordt duidelijk gewaardeerd.”

Ambities

“Het is mooi dat er binnen Kaemingk volop ruimte is voor je ambities: alle opties staan open, als je maar aangeeft wat je wilt en laat zien wat je waard bent. Je kunt veel leren van collega’s en er zijn mogelijkheden om een training of scholing te volgen. Zo kun je van veel onderdelen proeven en kiezen wat je leuk vindt en bij je past. Het bedrijf groeit en ik groei graag mee!”

Rico Lankheet

  • werkt bij Kaemingk sinds 2017
  • houdt van dynamiek en uitdagingen
  • heeft de ambitie om intern door te groeien
Rico Lankheet

Rico Lankheet

Coördinator Servicedesk ICT