Onze werksfeer? Uniek!

De sfeer binnen Kaemingk wordt bepaald door alle medewerkers. Dat kun je gerust uniek noemen! Doordat we een platte organisatie hebben, kunnen we snel beslissingen nemen. Zo houden we de vaart erin. Onze charme – en de sleutel van ons succes? De directie bemoeit zich niet nadrukkelijk met de verschillende afdelingen. Die hebben vooral veel eigen verantwoordelijkheid.

Bepaal je eigen succes

Dit betekent dat hier mensen werken die goed met verantwoordelijkheid kunnen omgaan en dus ook relatief veel vrijheid hebben. Dat werkt stimulerend en motiverend, want je bepaalt tot in hoge mate je eigen succes. Natuurlijk maak je hierbij ook weleens fouten, maar dat is geen probleem. Zolang je er maar van leert. Werken bij ons gaat snel en geen dag is hetzelfde. Dat houdt het spannend én leuk!

Spirit

Daarnaast maken de spirit, de teamgeest en ons enthousiasme ons team zo sterk. We kennen hier geen onderlinge concurrentiedrang tussen medewerkers en dat werkt wel zo plezierig. Past dit helemaal in jouw straatje? Ben jij initiatiefrijk en niet bang voor verantwoordelijkheid? Functioneer jij goed in een hogere versnelling en kun je jezelf altijd ondergeschikt maken aan onze klanten? Bekijk dan snel of we een passende vacature voor je hebben!

 

Geschreven door:

Kim Blekkink