Een sportieve uitdaging in Aalten, voor een goed doel en samen met collega’s?

Daar horen we, als een van de grootste werkgevers in Aalten, bij te zijn!

Samen met onze enthousiaste collega's namen we deel aan een sportieve uitdaging in Aalten. Samen hardlopen, mede voor een goed doel (Figulus welzijn, om sporten voor alle kinderen toegankelijk te maken) vertegenwoordigden we Kaemingk met twee teams, bestaande uit in totaal 10 collega's, tijdens de Gerard Tebroke Memorialloop.

Met een mix van zenuwen en opwinding stonden we zij aan zij aan de startlijn. Het startschot weerklonk, en we begonnen vol energie aan de run. In ons team bevonden zich collega's met jarenlange hardloopervaring, maar ook enkelen die pas onlangs zijn begonnen. Sommigen hadden zelfs wedstrijdervaring, terwijl anderen voor het eerst meededen; een prachtige variatie binnen onze groep.

Het parcours was uitdagend met verschillende heuvels en de warme weersomstandigheden maakten het extra zwaar. Gelukkig werden we langs de kant luidkeels aangemoedigd door onze andere collega's, wat ons extra motiveerde. Dank aan alle supporters! Uiteindelijk hebben we allemaal een fantastische prestatie neergezet en mooie tijden behaald.

Het was een ontzettend gezellig en sportief evenement waar we met veel plezier op terugkijken! Wie weet dromen we ooit van een topper die de 10 kilometer in 29 minuten kan lopen.

Na afloop genoten we van een paar verfrissende drankjes om het evenement op een ontspannen manier af te sluiten, en met een voldaan gevoel keerden we huiswaarts.

We willen graag alle deelnemers bedanken voor hun geweldige inzet en sportieve spirit. Samen hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt!

Op onze vitaliteitpagina lees je meer over ons sportieve enthousiasme en inzet voor vitaliteit.