Kaemingk op zoek naar nieuw talent … in de Talententuin

Een beurs met inspirerende Achterhoekse werkgevers die op zoek zijn naar nieuw, jong talent voor stages, afstudeeropdrachten en startersbanen. Dat is de Achterhoekse Talententuin. Dit jaarlijkse evenement werd gehouden bij de Dru in Ulft. Kaemingk was erbij!

We hebben kennisgemaakt met een groot aantal jonge, ambitieuze en talentvolle studenten uit de regio en hen enthousiast gemaakt voor Kaemingk. Het was een boeiende dag, met veel leuke ontmoetingen. Studenten konden of de foto met onze kerstman. Hopelijk komt er binnenkort net zo’n leuk vervolg op deze dag. Bijvoorbeeld in de vorm van een talentvolle afstudeerder die bij ons een opdracht uitvoert – net als vorig jaar. Of we heten nieuwe jonge collega’s welkom!

Zoek je passies…

Die kansen zijn er echt. Want de Achterhoekse Talententuin was ook dit jaar weer een succes, met ruim 1600 bezoekers en een gevarieerd programma met workshops en lezingen. 

… en vind ze bij Kaemingk

Was jij er ook, maar heb je ons niet gesproken? Laten we dan alsnog kennismaken! Reageer op onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Graag tot binnenkort!

Geschreven door:

Shanna Wolbrink

Kaemingk op zoek naar nieuw talent