Small bokeh Big bokeh Background bokeh

Kaemingk op zoek naar nieuw talent … in de Talententuin

Een beurs met inspirerende Achterhoekse werkgevers die op zoek zijn naar nieuw, jong talent voor stages, afstudeeropdrachten en startersbanen. Dat is de Achterhoekse Talententuin. Dit jaarlijkse evenement werd gehouden op 25 november in het ICER Innovatiecentrum in Ulft. Kaemingk was erbij!

We hebben kennisgemaakt met een groot aantal jonge, ambitieuze en talentvolle studenten uit de regio en hen enthousiast gemaakt voor Kaemingk. Het was een boeiende dag, met veel leuke ontmoetingen. Ook mochten we even voor Kerstman spelen, door een aantal door ons fraai gedecoreerde kerstbomen te verloten. Een mooi visitekaartje, maar dan ietsje groter. Hopelijk komt er binnenkort net zo’n leuk vervolg op deze dag. Bijvoorbeeld in de vorm van een talentvolle afstudeerder die bij ons een opdracht uitvoert – net als vorig jaar. Of we heten nieuwe jonge collega’s welkom!

Zoek je passies…

Die kansen zijn er echt. Want de Achterhoekse Talententuin was ook dit jaar weer een succes, met ruim 800 bezoekers en een gevarieerd programma met workshops en lezingen. Humberto Tan opende de dag met een inspirerend verhaal over zijn weg naar succes. Eén van zijn tips: „Geluk is dat je kansen herkent op het moment dat ze langs komen, en dat je er klaar voor bent om die dan ook te pakken. Ga op zoek naar je passies, stel vragen en blijf nieuwsgierig." Daar kunnen wij ons zeker in vinden, Humberto!

… en vind ze bij Kaemingk

Was jij er ook, maar heb je ons niet gesproken? Laten we dan alsnog kennismaken! Reageer op onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Graag tot binnenkort!

Geschreven door:

Shanna Wolbrink

Kaemingk op zoek naar nieuw talent
Kaemingk op zoek naar nieuw talent