Ontmoet Annet Dolphijn 
Coördinator binnendienst - export

Wil je leiding gaan geven, dan krijg je hier heel goede begeleiding

Na haar hbo-opleiding – toerisme en recreatie – en een aantal jaren werkervaring bij een reisorganisatie, kwam Annet Dolphijn in contact met Kaemingk. “Bij het eerste sollicitatiegesprek was het meteen raak”, vertelt ze lachend. “Ik kende het bedrijf niet zo goed, maar het internationale karakter sprak me toen al enorm aan.”

Van teamlid naar coördinator

Annet begon als binnendienstmedewerker en is doorgegroeid naar de functie van coördinator binnendienst van de afdeling export. “Toen ik werd gevraagd of die leidinggevende functie wat voor mij zou zijn, was ik nog niet meteen overtuigd. Maar ik ben de uitdaging aangegaan en er langzaam in gerold. Vanuit Kaemingk werd ik hierbij heel goed begeleid, onder andere met een coachingtraject. Kaemingk kijkt naar je talenten en vraagt wat jíj nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Ook wordt er in je geïnvesteerd en krijg je de ruimte. Dat werkt heel erg prettig. Inmiddels zit ik hier helemaal op mijn plek en bevalt het heel goed.”

Hard werken en plezier

Bij Kaemingk draait het om hard werken, maar zeker ook om plezier, vindt Annet. “Het is een dynamisch bedrijf en je taken zijn over het algemeen heel divers; die maken het werk uitdagend. We maken elkaar enthousiast voor nieuwe plannen en bekijken waar processen eenvoudiger of efficiënter kunnen. Elk half jaar komt er een nieuwe collectie en je moet steeds blijven inspelen op de veranderende markt. Dat houdt je scherp. Ik vind dat juist het mooie van dit werk: je hebt geen tijd om in te dutten of alles op de automatische piloot te doen. Je blijft jezelf hierdoor steeds ontwikkelen.”

Oog voor anderen

Wat zijn Annets talenten binnen Kaemingk? “Ik ben toegankelijk en wil graag het beste uit mensen halen. Verder vind ik het belangrijk om oog te hebben voor anderen en hulp te bieden waar nodig. Ik kijk graag waar iemand goed in is én wat iemand leuk vindt om te doen. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat mensen goed op hun plek zitten en juist dát doen waar ze blij van worden. Zelf doe ik dit werk ook met veel plezier. Daarnaast word ik enthousiast van de leuke dingen die we, buiten de reguliere taken, samen doen. Zoals de teamuitjes, de afsluitingsfeesten en de strategiedagen. Die dragen ook zeker bij aan de goede sfeer binnen Kaemingk.”

Annet Dolphijn

  • werkt sinds de zomer van 2013 bij Kaemingk
  • begon als binnendienstmedewerker en geeft nu leiding aan de binnendienst van de afdeling export
  • is erg enthousiast over onze showroom

Bekijk mijn werkdag

Annet Dolphijn

Annet Dolphijn

Coördinator binnendienst - export