Ontmoet Jelle van Elten 
Applicatiemanager

Dankzij cursussen wordt mijn werk steeds leuker

Na zijn studie business & IT-management en de master informatiemanagement kwam Jelle van Elten eind 2019 bij Kaemingk werken. Hij zocht bewust naar werk in de Achterhoek, omdat hij hier fijn woont en graag in de buurt wil werken. Jelle begon op basis van detachering, maar heeft inmiddels een vast contract.

Steeds leuker werk

Jelle: “Als applicatiemanager vorm ik de brug tussen mensen en ICT. De insteek: systemen moeten werken voor de gebruikers. Nu beheer ik het CRM-systeem voor sales, waarin alle klanten staan. En dat zijn er nogal wat! Dit is trouwens een ander aamdachtsgebied dan waar ik binnen Kaemingk mee begon. Ik zocht meer uitdaging en die kreeg ik aangeboden. Zo volg ik iedere vrijdag cursussen om certificaten te behalen. Zo kan ik meer de diepte in, waardoor het werk steeds leuker wordt.”

Hecht team

“Ik werk in een team van vijf applicatiemanagers. Iedereen heeft kennis van alle applicaties, waarbij er bij elke applicatie minimaal 2 mensen echt de diepte in kunnen, dit zodat we elkaars taken kunnen overnemen bij ziekte of tijdens vakanties. We vormen een hecht team en ondersteunen elkaar waar nodig. Ik voel me nooit bezwaard als ik iets wil vragen. Met andere afdelingen sparren we over eventuele verbeteringen en waar mogelijk, voeren we die door. Uiteraard kunnen we het niet iedereen naar de zin maken, maar we doen zeker ons best.”

Waardering

“Kaemingk is mijn eerste werkgever, maar ik heb natuurlijk wel bij andere bedrijven stage gelopen. Wat me vooral opvalt, is dat het er hier veel minder formeel aan toe gaat. Er is minder bureaucratie, je hebt meer eigen ruimte, kunt zelf ideeën aandragen en lekker jezelf zijn. Ook de typisch Achterhoekse mentaliteit spreekt me aan. En wat je hier ook doet: er wordt naar je geluisterd en iedereen krijgt evenveel waardering.”

Sparren en geinen

“Mijn ambities? Ik wil meer projectmatig gaan werken. Daar moet ik uiteraard nog veel voor leren, maar die mogelijkheid biedt Kaemingk. Groeien en leren, daar krijg je hier alle mogelijkheden voor. En die kans grijp ik graag aan. Hou je van hard werken en een leuke sfeer, veel contact met anderen, sparren én geinen, dan voel je je hier zeker thuis.”

Jelle van Elten

  • studeerde business & IT-management
  • waardeert de informele sfeer binnen Kaemingk
  • draagt graag toepasselijke kerstsokken

Bekijk mijn werkdag

Jelle van Elten

Jelle van Elten

Applicatiemanager