Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik solliciteren bij Kaemingk?
Je kunt solliciteren via de ‘Solliciteer op deze functie’- knop die je ziet bij een vacature of door naar onderen te scrollen op de pagina. Vergeet niet om je motivatie en CV te uploaden en in te dienen bij je sollicitatie. Je zal via de mail een bevestiging van je sollicitatie ontvangen (let op: het kan zijn dat deze in je spambox terecht komt).

Hoe weet ik of mijn sollicitatie in goede orde is ontvangen?
Als je je sollicitatie hebt verstuurd, sturen we je direct een e-mailbevestiging op het e-mailadres waarmee je hebt gesolliciteerd.

Werken jullie samen met werving & selectie of detacheringsbureaus?
Ja, wij werken nauw samen met een aantal bureaus. Zij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden binnen Kaemingk en kunnen jou van de juiste informatie voorzien.

Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over een functie?
Je kunt contact opnemen met de afdeling HR, te bereiken op telefoonnummer 0543-498800 of via personeel@kaemingk.com. Wij zorgen ervoor dat je antwoord krijgt op al je vragen.

Ik wil reageren op een vacature maar deze staat niet (meer) op de website. Wat nu?
Op de ‘werken bij Kaemingk’ site staan alle openstaande vacatures gepubliceerd. Als je geen geschikte vacature vindt betekent dit dat deze is vervuld of tijdelijk van de website gehaald is vanwege de vele reacties of omdat er al gesprekken gevoerd worden. Door een job alert in te stellen blijf je altijd op de hoogte en mis je geen vacature!

Kan ik op meerdere vacatures tegelijk solliciteren?
Ja, het is mogelijk om op meerdere vacatures tegelijk te solliciteren.

Hoe werkt de job alert?
Als je geen passende vacature kunt vinden, kun je je aanmelden voor de job alert. Je vult dan je gegevens en voorkeuren in zodat wij je direct een bericht kunnen sturen als we een passende vacature voor je hebben.

Kan ik een open sollicitatie sturen?
Ja, je kunt een open sollicitatie sturen indien er op de website geen passende vacature voor je bij staat maar je toch graag je interesse kenbaar wil maken. We raden je in dat geval ook aan een job alert in te stellen, zodat je geïnformeerd wordt als er een passende vacature vrijkomt.

Ik spreek geen vloeiend Nederlands. Kan ik solliciteren bij Kaemingk?
In principe is de voertaal binnen Kaemingk Nederlands en is het voor veel functies noodzakelijk om de Nederlandse taal goed te beheersen, in zowel woord als geschrift. Op onze sales afdeling hebben we wel functies waar Nederlands niet altijd vereist is gezien het internationale karakter van de afdeling. Ook in de logistiek zijn er diverse functies waar de Nederlandse taal geen vereiste is.

Ik wil mijn sollicitatiegesprek verzetten of afzeggen. Hoe kan ik dit het beste doen?
Als je niet kunt op de afgesproken datum of toch afziet van het sollicitatiegesprek, kun je rechtstreeks contact opnemen met de persoon met wie je het gesprek hebt ingepland.

Ik zoek een afstudeer- of stageplaats. Wanneer kan ik het beste solliciteren?
Per februari en september van elk jaar bieden diverse afdelingen afstudeer- en stageplaatsen aan. De vacatures worden rond eind mei en eind oktober online geplaatst. Staat hier geen passende stage bij? Stuur dan een open sollicitatie naar personeel@kaemingk.com, wie weet kunnen we je alsnog aan een (afstudeer)stage helpen.

Wat is de status van mijn sollicitatie en hoe lang duurt het voor ik een reactie van jullie ontvang?
Wat leuk dat je bij ons hebt gesolliciteerd. Wanneer je via onze website hebt gesolliciteerd en een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen, streven we er naar je binnen 10 werkdagen een reactie te sturen. Na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je niets hebben ontvangen vergeet dan niet om je spambox te controleren.

Tot wanneer kan ik solliciteren op een vacature?
Zolang de vacature op de website staat kun je je sollicitatie versturen.

Kan ik reageren op een vacature als ik niet voldoe aan de criteria?
Onze eerste voorkeur gaat uit naar kandidaten die zo goed mogelijk voldoen aan de gestelde eisen in de vacaturetekst. Als je de gevraagde kennis (nog) niet helemaal beheerst maar wel denkt over de juiste competenties te beschikken, mag je natuurlijk altijd solliciteren.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Onderaan de vacature pagina vind je stap voor stap de sollicitatieprocedure. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens als ik heb gesolliciteerd?
Kaemingk bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of worden verwerkt. Lees voor een uitgebreide toelichting onze privacy verklaring via de link onderaan de pagina.

Waar kan ik meer lezen over de arbeidsvoorwaarden bij Kaemingk?
Voor informatie over arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met de afdeling HR op telefoonnummer 0543-498800 of via personeel@kaemingk.com.

Welke ontwikkelmogelijkheden biedt Kaemingk?
Als je eenmaal bij ons werkt, vinden we het belangrijk dat je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Daarom bieden wij een uitgebreide keuze aan trainingen en ontwikkelingsprogramma’s aan. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte kijken we hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur dan een e-mail naar personeel@kaemingk.com of neem telefonisch contact met ons op telefoonnummer 0543 498800

 

Vragen? Neem contact met ons op!
Vragen? Neem contact met ons op!

Vragen over vacatures?

Neem contact met ons op via personeel@kaemingk.com.

Meer contactgegevens